![]() ![]() |
Oct 23 2006, 04:09 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 55 Doł±czył: 26-August 06 Nr użytkownika: 40 |
Chciałbym zminić w systemie katalogu banerek klatalogu na inny (też reklamujący linkorna tylko z moim refem) czy jest to możliwe, wykonalne ?
|
|
|
|
Oct 23 2006, 02:45 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Doł±czył: 25-July 06 Sk±d: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
Tak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
1) plik css 2) plik jpg masz masz na serwie u siebie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Oct 23 2006, 04:26 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 72 Doł±czył: 13-September 06 Sk±d: w-wa | id: apkleksa Nr użytkownika: 79 |
Tak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1) plik css 2) plik jpg masz masz na serwie u siebie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a czy mozna tak zmodyfikowac zeby np. w stopce wyswietlaly sie linki linkorna lub inne moje???? -------------------- | Teatr Roma | Acne Treatment |
|
|
|
|
Oct 23 2006, 08:34 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Doł±czył: 25-July 06 Sk±d: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
Dobre pytanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - musimy sie astanowic nad tym powaznie i odpowiem
-------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Oct 24 2006, 07:42 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
Nie można (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Nov 3 2006, 07:51 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 72 Doł±czył: 13-September 06 Sk±d: w-wa | id: apkleksa Nr użytkownika: 79 |
a czy mozna tak zmodyfikowac zeby np. w stopce wyswietlaly sie linki linkorna lub inne moje???? odgrzebuje temat, bo wydaje mi się jednak iż byłoby to dobre rozwiązanie. no bo jaką w tej chwili mam "nagrodę" za to, że z głównej strony mojego serwisu linkuję ORNowy katalog? jakies kilkanaście pktów co pare dni lub tygodni.... przyznacie ze to niewiele... pierwszego dnia sie ucieszylem bo dostalem ponad stówe... ale juz nastepnego okazalo sie iz moja radosc byla przedwczesna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) takze moze warto cos z tym zrobic.... -------------------- | Teatr Roma | Acne Treatment |
|
|
|
|
Nov 3 2006, 08:58 AM
|
|
|
Zwieksza ci sie ilosc stron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ale tak powaznie mowiadz wiecej linkow oznacza slabsze linki userow !! A nato niemozna sobie pozwolic ! Ty wolisz miec linka na stronie gdzie jest tylko 2 linki czy 7 ?
Jak kazdy zaczol by tak robic to wyszlo by z tego niezle g.... a nie system katalogu -------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
|
|
|
Nov 3 2006, 10:54 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 318 Doł±czył: 26-July 06 Sk±d: Sztokholm Nr użytkownika: 4 Numer GG: 7052854 |
...linkuję ORNowy katalog? jakies kilkanaście pktów co pare dni lub tygodni.... przyznacie ze to niewiele... Niechciałbym być złośliwy ale jeśli chodzi o tą stronę http://www.akademiapanakleksa.com/ to jest to bardzo wiele, gdyż wartość linków z tej strony jest znikoma więc ile jeszcze chciałbyś za nią dostać jak i tak więcej dostajesz niż dajesz ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) -------------------- Podstawowe wiadomo¶ci i cenne uwagi odno¶nie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl
Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będ± musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem |
|
|
|
Nov 3 2006, 11:07 AM
|
|
|
Niechciałbym być złośliwy ale jeśli chodzi o tą stronę http://www.akademiapanakleksa.com/ to jest to bardzo wiele, gdyż wartość linków z tej strony jest znikoma więc ile jeszcze chciałbyś za nią dostać jak i tak więcej dostajesz niż dajesz ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) jestes zlosliwy. strona jest bardzo swieza. stad PR0 i mala ilosc BL, ale systematycznie wzrasta. a za katalog dostaje rzeczywiscie tak duzo ze juz naprawde nie wiem co zrobic z punktami! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pozdrawiam. -------------------- | Teatr Roma | Acne Treatment |
|
|
|
|
Nov 3 2006, 12:06 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 318 Doł±czył: 26-July 06 Sk±d: Sztokholm Nr użytkownika: 4 Numer GG: 7052854 |
jestes zlosliwy. strona jest bardzo swieza. stad PR0 i mala ilosc BL, ale systematycznie wzrasta. a za katalog dostaje rzeczywiscie tak duzo ze juz naprawde nie wiem co zrobic z punktami! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pozdrawiam. chodzi o to że każdy z nas coś wkłada do tego systemu. Jedni więcej a inni mniej. Nieporozumieniem było by aby każdy dostawał tyle samo pkt. bez względu na to na jakich stronach wyświetla linki systemu. W związku z powyższym i w myśl zasady że jak jest równo to wychodzi gówno system ocenia wartości danych witryn i na podstawie tego przydziela im pkt. Rozumiem że dla nowych stron i osób które dopiero wkraczają w świat pozycjonowania może być ciężko na początku, ale nikt nie mówił że pozycjonowanie to bułka z masłem. Stwórz zaplecze, wymieniaj się linkami, dodawaj strone do katalogów a z czasem wzrośnie wartość linków na niej umieszczanych. Ja osobiście proponowałbym Ci nie umieszczać linków zewnętrznych na stronach linkowanych. Do tego jest zaplecze, które oczywiście powinno mieć też jakąś wartość merytoryczną. Zapleczem mogą być np. wypozycjonowane juz wcześniej strony, którym te 5 dodatkowych linków nie zaszkodzi. Pozycjonowanie to niestety proces długotrwały i ciągły. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- Podstawowe wiadomo¶ci i cenne uwagi odno¶nie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl
Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będ± musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:53 AM |