IPB

Witaj Go¶ciu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Modyfikacja skryptu katalogu
leximax
post Oct 23 2006, 04:09 AM
Post #1

Advanced Member

Grupa: Members
Doł±czył: 26-August 06
Nr użytkownika: 40

Chciałbym zminić w systemie katalogu banerek klatalogu na inny (też reklamujący linkorna tylko z moim refem) czy jest to możliwe, wykonalne ?
Go to the top of the page

+Quote Post
aniol
post Oct 23 2006, 02:45 PM
Post #2

Administrator

Grupa: Root Admin
Doł±czył: 25-July 06
Sk±d: Anglia
Nr użytkownika: 1
Numer GG: 6243808

Tak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

1) plik css
2) plik jpg masz masz na serwie u siebie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie
AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony
REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords
REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie

+Quote Post
apkleksa
post Oct 23 2006, 04:26 PM
Post #3

Advanced Member

Doł±czył: 13-September 06
Sk±d: w-wa | id: apkleksa
Nr użytkownika: 79

QUOTE(aniol @ Oct 23 2006, 02:45 PM) *

Tak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

1) plik css
2) plik jpg masz masz na serwie u siebie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a czy mozna tak zmodyfikowac zeby np. w stopce wyswietlaly sie linki linkorna lub inne moje????

--------------------

+Quote Post
aniol
post Oct 23 2006, 08:34 PM
Post #4

Administrator

Dobre pytanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - musimy sie astanowic nad tym powaznie i odpowiem

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie

+Quote Post
Admin
post Oct 24 2006, 07:42 PM
Post #5

Advanced Member

Grupa: Administrators
Doł±czył: 26-July 06
Nr użytkownika: 6

Nie można (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

--------------------
Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.

+Quote Post
apkleksa
post Nov 3 2006, 07:51 AM
Post #6

Advanced Member

QUOTE(apkleksa @ Oct 23 2006, 05:26 PM) *

a czy mozna tak zmodyfikowac zeby np. w stopce wyswietlaly sie linki linkorna lub inne moje????

QUOTE(Admin @ Oct 24 2006, 08:42 PM) *

odgrzebuje temat, bo wydaje mi się jednak iż byłoby to dobre rozwiązanie.
no bo jaką w tej chwili mam "nagrodę" za to, że z głównej strony mojego serwisu
linkuję ORNowy katalog? jakies kilkanaście pktów co pare dni lub tygodni....
przyznacie ze to niewiele...

pierwszego dnia sie ucieszylem bo dostalem ponad stówe...
ale juz nastepnego okazalo sie iz moja radosc byla przedwczesna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

takze moze warto cos z tym zrobic....

--------------------

+Quote Post
aniol
post Nov 3 2006, 08:58 AM
Post #7

Administrator

Zwieksza ci sie ilosc stron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ale tak powaznie mowiadz wiecej linkow oznacza slabsze linki userow !! A nato niemozna sobie pozwolic ! Ty wolisz miec linka na stronie gdzie jest tylko 2 linki czy 7 ?
Jak kazdy zaczol by tak robic to wyszlo by z tego niezle g.... a nie system katalogu

--------------------

+Quote Post
gielo
post Nov 3 2006, 10:54 AM
Post #8

Advanced Member

Sk±d: Sztokholm
Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

QUOTE(apkleksa @ Nov 3 2006, 07:51 AM) *

...linkuję ORNowy katalog? jakies kilkanaście pktów co pare dni lub tygodni....
przyznacie ze to niewiele...

Niechciałbym być złośliwy ale jeśli chodzi o tą stronę http://www.akademiapanakleksa.com/ to jest to bardzo wiele, gdyż wartość linków z tej strony jest znikoma więc ile jeszcze chciałbyś za nią dostać jak i tak więcej dostajesz niż dajesz ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

--------------------
Podstawowe wiadomo¶ci i cenne uwagi odno¶nie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będ± musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem

+Quote Post
apkleksa
post Nov 3 2006, 11:07 AM
Post #9

Advanced Member

QUOTE(gielo @ Nov 3 2006, 11:54 AM) *

Niechciałbym być złośliwy ale jeśli chodzi o tą stronę http://www.akademiapanakleksa.com/ to jest to bardzo wiele, gdyż wartość linków z tej strony jest znikoma więc ile jeszcze chciałbyś za nią dostać jak i tak więcej dostajesz niż dajesz ? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

jestes zlosliwy.

strona jest bardzo swieza.
stad PR0 i mala ilosc BL, ale systematycznie wzrasta.

a za katalog dostaje rzeczywiscie tak duzo ze juz naprawde nie wiem co zrobic z punktami! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

pozdrawiam.

--------------------

+Quote Post
gielo
post Nov 3 2006, 12:06 PM
Post #10

Advanced Member

Sk±d: Sztokholm
Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

QUOTE(apkleksa @ Nov 3 2006, 11:07 AM) *

jestes zlosliwy.

strona jest bardzo swieza.
stad PR0 i mala ilosc BL, ale systematycznie wzrasta.

a za katalog dostaje rzeczywiscie tak duzo ze juz naprawde nie wiem co zrobic z punktami! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

pozdrawiam.

chodzi o to że każdy z nas coś wkłada do tego systemu. Jedni więcej a inni mniej. Nieporozumieniem było by aby każdy dostawał tyle samo pkt. bez względu na to na jakich stronach wyświetla linki systemu. W związku z powyższym i w myśl zasady że jak jest równo to wychodzi gówno system ocenia wartości danych witryn i na podstawie tego przydziela im pkt. Rozumiem że dla nowych stron i osób które dopiero wkraczają w świat pozycjonowania może być ciężko na początku, ale nikt nie mówił że pozycjonowanie to bułka z masłem. Stwórz zaplecze, wymieniaj się linkami, dodawaj strone do katalogów a z czasem wzrośnie wartość linków na niej umieszczanych. Ja osobiście proponowałbym Ci nie umieszczać linków zewnętrznych na stronach linkowanych. Do tego jest zaplecze, które oczywiście powinno mieć też jakąś wartość merytoryczną. Zapleczem mogą być np. wypozycjonowane juz wcześniej strony, którym te 5 dodatkowych linków nie zaszkodzi. Pozycjonowanie to niestety proces długotrwały i ciągły. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

--------------------
Podstawowe wiadomo¶ci i cenne uwagi odno¶nie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będ± musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Nasze Radio
Z powodu aktualizacji systemu i wprowadzania nowych opcji maj±cych na celu poprawę działania systemu jeste¶my zmuszeni wstrzymać nadawanie audycji radiowych do odwołania
Audycja bedzie nadawana w formacji winamp i aby jej słuchać należy go zainstalować Klikni aby POBRAC

Audycja jest dostępna pod adresem www.radio.linkorn.pl:8000

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:53 AM