![]() ![]() |
Aug 24 2006, 05:47 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 85 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 5 |
W jednej ze stron ostatni wpis mam [2006-08-21 21:40], w innej [2006-08-22 10:59], a jeszcze innej [2006-08-21 22:47] - więc już przez pare dni nie dodaje nowych wpisów.
(IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Aug 24 2006, 08:36 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 433 Doł±czył: 10-August 06 Nr użytkownika: 22 Numer GG: 7746143 |
z tego co pamietam bylo jakies info iz dodawanie do katalogow jest chyba na 2 dni wstrzymane wiec dzisiaj powinno byc juz OK
Ja tez czekam na ponowienie wpisów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Aug 24 2006, 09:19 AM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Doł±czył: 25-July 06 Sk±d: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
Dokladnie tak - konczymy prace nad wznowieniem pracy dodawarki z mala niespodziana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Aug 24 2006, 02:42 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 85 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 5 |
Czy katalogowane strony, trzeba teraz dodawać od nowa przez linkiseo?
|
|
|
|
Aug 24 2006, 03:06 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
Niestety, tak. Ale Ctrl+C i Ctrl+V i po sprawie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie było możliwości w prosty i szybki sposób przeniesienia stron. Należy dodać je ponownie (może pojawić się sporo informacji o istnieniu wpisu, ale jest to nieszkodliwe).
-------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 24 2006, 03:12 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 433 Doł±czył: 10-August 06 Nr użytkownika: 22 Numer GG: 7746143 |
mozecie to jasniej wyjasnic
czyli co do katalogów dodawane jest tera z przez strone linkiseo.pl a co z tymi które były dodawane na linkorn.pl juz nie beda dodawane do katalogów przez system |
|
|
|
Aug 24 2006, 03:22 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
Najpierw polecam zapoznanie się z tematem: http://www.linkorn.pl/forum/Zatrzymanie-do...logow-t114.html. Strony, które zostały dodane do LinkORN.pl nie będą dalej dodawane (chociaż, jeśli ktoś sobie tego wyraźnie życzy, możemy usunąć z konta 5 zł, które zostało dodane, aby móc przenieść stronę do LinkiSEO.pl i kontynuować dodawanie strony w tym systemie za pomocą dotychczasowego silnika). Strony w systemie katalogowania dodane wcześniej do LinkORN.pl za kilka dni będą usunięte (chyba, że: patrz wyżej) - na razie jest czas na przeniesienie swoich stron (w tym celu powzrastały stany kont użytkowników, którzy płacili za dodanie stron wcześniej). Po przeniesieniu strony będą dodawana w serwisie LinkiSEO.pl (o powodach takiej operacji w poście, do którego odsyłam na początku tego postu).
-------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 24 2006, 06:47 PM
|
|
|
Wysłałem PW z małą prośbą.
A tak poza tym. Jak mam przenieść strony katalogowane w linkorn do linkseo? Aktywowałem konto. Teraz przechodząc do linkseo i chcac dodać nową stronę dostaje komunikat, że mam za mało srodków na koncie... |
|
|
|
Aug 24 2006, 08:03 PM
|
|
|
Wysłałem PW z małą prośbą. A tak poza tym. Jak mam przenieść strony katalogowane w linkorn do linkseo? Aktywowałem konto. Teraz przechodząc do linkseo i chcac dodać nową stronę dostaje komunikat, że mam za mało srodków na koncie... Na PW odpowiedziałem. Jeśli chodzi o niemożliwość dodawania: płatności są regulowane w LinkORNie, czyli z jego poziomu należy kupować możliwość dodania strony do LinkiSEO. Czyni się to, klikając w Informacje i wybierając ostatnią opcję (zakupu możliwości dodania strony za 5 zł). W tym celu właśnie pisałem o doładowaniach, aby móc dokonać tej operacji. -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 24 2006, 08:05 PM
|
|
|
juz wszytsko jasne
strony przeniesione. W zakłądce informacje klinkij zwieksz ilosc jesli jeszcze tego nie znalazlec ale przypuszczam iz tak. |
|
|
|
Aug 25 2006, 06:55 AM
|
|
|
Tylko, że ja nie mam zakładki informacje. Wczoraj ten odnośnik był - kliknąłem wtedy 'Aktywuj konto'... Dzisiaj w System katalogownia sa tylko 3 odnośniki...
|
|
|
|
Aug 25 2006, 06:59 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 54 Doł±czył: 2-August 06 Nr użytkownika: 14 |
No niestety nie czaję bazy. Rozumiem, że katalogowanie w linkorn.pl zostało ostatecznie wstrzymane. Rozumiem, że muszę teraz przejść do linkiseo.pl i jeszcze raz dodać strony, które dodałem w linkorn.pl.
Tyle, że jak klikam "Stystem katalogowania" -> "wejdź do systemu", to otrzymuję w linkiseo.pl komunikat "Podane konto nie istnieje w serwisie. Wróć do LinkORN.pl i aktywuj swoje konto." Niestety nie wiem gdzie aktywować konto w linkorn.pl. |
|
|
|
Aug 25 2006, 07:41 AM
|
|
|
Właśnie aktywacja była w "Informacje" - jednak to znikło (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Aug 25 2006, 09:15 AM
|
|
|
Już się pojawiło - wyciąłem nie to, co trzeba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 25 2006, 09:37 AM
|
|
|
// edit - najpierw probowac pozniej pytac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) juz nie ważne, mozna usunąc
ps. Prośba z PW aktualna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ps2. Dlaczzego nie mozna usuwac swoich postów? |
|
|
|
Sep 10 2006, 03:03 PM
|
|
|
Ornowiec ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Doł±czył: 12-August 06 Nr użytkownika: 23 |
Chcialem przeniesc strony do linkseo, niestety potrzebuje do tego zakladaki Informacje zgodnie z tym co napisaliscie, o po kliknieciu Informacje otrzymuje komunikat:
Błšd przy próbie połšczenia! |
|
|
|
Sep 10 2006, 03:33 PM
|
|
|
Chcialem przeniesc strony do linkseo, niestety potrzebuje do tego zakladaki Informacje zgodnie z tym co napisaliscie, o po kliknieciu Informacje otrzymuje komunikat: Błšd przy próbie połšczenia! Błąd naprawiony. -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Sep 10 2006, 03:42 PM
|
|
|
Ornowiec ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 27 Doł±czył: 12-August 06 Nr użytkownika: 23 |
To bylo szybkie, hehe jak dzis Kubica, dzieki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 12 2006, 11:09 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 72 Doł±czył: 17-August 06 Sk±d: Gdańsk Nr użytkownika: 28 Numer GG: 1731530 |
blad polaczenia rowniez ja mam, konto: majster (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poza tym odrobilem troszke punkty i chcialem, zeby dodawal do katalogow tak jak robil to zanim zablokowalem dodanie nowych wpisow. Wlaczylem, a od paru dni nie dodaje wpisow do katalogu. Ktos moglby to sprawdzic? dzieki |
|
|
|
Sep 29 2006, 08:21 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 72 Doł±czył: 13-September 06 Sk±d: w-wa | id: apkleksa Nr użytkownika: 79 |
(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) od [2006-09-27 12:20] nie dodalo zadnych nowych wpisów... co sie dzieje? -------------------- | Teatr Roma | Acne Treatment |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:32 AM |