![]() ![]() |
Dec 29 2006, 10:29 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 80 Dołączył: 6-September 06 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 66 Numer GG: 2614589 |
Mam pytanko :
Jesli chciałbym udzielić pomocy moim poleconym w instalacji skryptu itp. logując się przy tym na ich konto z mojego komputera o stałym IP . Czy system potraktuje to jako tzw. multikonto i na przykład nie zasadzi nam obojgu bana ? Prosze administracje o odpowiedź . Z góry dziękuje i przy okazji wszystkiego najlepszego dla twórców systemu oraz jego użytkowników w nowym roku . Niech TOP 1 google bedzie z wami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Dec 30 2006, 04:51 AM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Dołączył: 25-July 06 Skąd: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
1 - takie pytania to naj lepiej na PW (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
2 - tak potraktuje taka sytulacje ale nie do konca 3 - wysli mi na PW jakie konta to beda i zdeime na pewnien potrzebny ci czas monitorowanie owych kont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i bedzie luzik -------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Dec 30 2006, 01:03 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 80 Dołączył: 6-September 06 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 66 Numer GG: 2614589 |
Dzięki za odpowiedz .
Pytanie było jak na razie czysto teoretyczne ale mam nadzieje niedługo w praktyce bedzie wykozystane . Mysle ze warto było je zadac publicznie aby przestrzec potomnych przed głupią wpadką . Jak coś to udeżam na PW . Pozdro |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:33 AM |