IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Prowizja Od Wyplat
aniol
post Dec 27 2006, 11:08 AM
Post #1

Administrator

Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1
Numer GG: 6243808

Linkorn nie ma byc miejscem zarobku i stalego dochodu! Postanowilem obecnie wlonczyc bazar aby kazdy moglzdobyc fundyusze na dodatkowe opcje platne w linkornie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jesli zdecydujesz sie wyplacic pieniadze z systemu prowizja obecnie wynosi 50 %

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie
AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony
REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords
REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie
Go to the top of the page

+Quote Post
jachu
post Dec 27 2006, 03:19 PM
Post #2

Ornowiec
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 50

Teraz to już coś mi się zdaje, że nikt nie będzie miał ochoty na zakupy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I bynajmniej nie chodzi o prowizję co stabilność systemu :]

+Quote Post
aniol
post Dec 27 2006, 03:36 PM
Post #3

Administrator

Dlaczego ? - dopuki nie wyplacasz kasy dysponujesz cala gotowka. Tak jak powiedzialem system niema sluzyc temu zeby robic sobie z tego stale zrudlo dochodu. W styczniu weida naj prawdopodobniej 2 nowe serwisy platne ktore sie napewno wam spodobaja, beda konta prenium i jeszcze kilka innych mam nadzieje milych niespodzianek dla was szykuje.

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie

+Quote Post
jachu
post Dec 27 2006, 03:59 PM
Post #4

Ornowiec
**

Nr użytkownika: 50

Chodziło mi o to, że kupujący stracili zaufanie do systemu ... Wielu straciło (i nie można powiedzieć, że nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ..

Bazar obserwuję czasami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I jakoś ruchu tam nie widać :> Czy to złudzenie?

+Quote Post
Mike_PL
post Dec 27 2006, 05:37 PM
Post #5

Advanced Member

Nr użytkownika: 5

A jeśli ktoś zarobił jeszcze przed wprowadzeniem nowej prowizji i jeszcze przed zlecił wypłatę to prowizja pobrana będzie zgodnie z wcześniej obowiązującą taryfą?

+Quote Post
aniol
post Dec 27 2006, 06:31 PM
Post #6

Administrator

Informacja o tym ze prowizja bedzie podniesiona byly juz ponad poltora miesiaca temu i zwlekalem z tym na maxa - nowe prowizje mialy juz byc wprowadzone teoretycznie od 1 grudnia ale odpuscilem dajac miesiac extra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Obowiazuje to od dzis

--------------------

+Quote Post
gielo
post Dec 27 2006, 06:59 PM
Post #7

Advanced Member

Grupa: Administrators
Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

zaufanie jedynie stracili ci którzy chcieli sie dorobić cudzym kosztem. Nie potrzeba nam takich ludzi w systemie. System ma służyć pozycjonowaniu a nie zarabianiu na oszustwach taki był jego projekt i takie podejście będziemy kontynuować. Bazar ma służyc tylko wyłącznie do odsprzedaży nadmiaru pkt zdobytych z naszych stron linkujących. Punktów majacych pokrycie w linkach oczywiście.

--------------------
Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem

+Quote Post
Mike_PL
post Dec 27 2006, 07:00 PM
Post #8

Advanced Member

Ja zdecydowałem sie sprzedac troche punktów, gdy wiedziałem, że prowizja wynosi 10%. Już dawno mam zleconą wypłatę i teraz nagle mam dostać połowe?

Pytam jeszcze raz, teraz może trochę jaśnie. Bo w gruncie rzeczy nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
aniol
post Dec 27 2006, 07:20 PM
Post #9

Administrator

Jesli zglosiles swoja wyplate przed dniem dzisiejszym to masz wedle stawki 10% . Dokladna kwota jaka otrzymasz widnieje w twoim panelu usera

--------------------

+Quote Post
Mike_PL
post Jan 7 2007, 01:59 PM
Post #10

Advanced Member

Ok, to jeszcze zapytam przy okazji. Kiedy będzie przelew wysłany? Jest już 7-my (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
aniol
post Jan 7 2007, 05:51 PM
Post #11

Administrator

Wczoraj kasa wyszla - opuznienie wynikalo z tego ze allpay potrzebuje 10 dni roboczych na wyplate mi srodkow a ze byly swieta i nowy rok wiedz dopiero wczoraj dostalem srodki i wczoraj rozeslalem

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Nasze Radio
Z powodu aktualizacji systemu i wprowadzania nowych opcji mających na celu poprawę działania systemu jesteśmy zmuszeni wstrzymać nadawanie audycji radiowych do odwołania
Audycja bedzie nadawana w formacji winamp i aby jej słuchać należy go zainstalować Klikni aby POBRAC

Audycja jest dostępna pod adresem www.radio.linkorn.pl:8000

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8th September 2010 - 02:05 PM