![]() ![]() |
Aug 19 2006, 09:16 PM
|
|
|
Wredny Admin ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 316 Dołączył: 25-July 06 Nr użytkownika: 2 |
katalog.pageindex.info
Kilka stron dodalem do katalogowania. W statystykach mam ze (wpis istnial wczesniej) a nie istnial na 100% Jak to mozna wytlumaczyc ... czyzby haevester do bazy ?? |
|
|
|
Aug 19 2006, 09:20 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Dołączył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
katalog.pageindex.info Kilka stron dodalem do katalogowania. W statystykach mam ze (wpis istnial wczesniej) a nie istnial na 100% Jak to mozna wytlumaczyc ... czyzby haevester do bazy ?? Pewnie jaki nietypowy komunikat końcowy - zerknę póniej na to. -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 19 2006, 09:32 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Dołączył: 25-July 06 Skąd: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
Czyli zapomni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Aug 19 2006, 09:48 PM
|
|
|
Wredny Admin ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 316 Dołączył: 25-July 06 Nr użytkownika: 2 |
To ja znowu napisze ... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Aug 20 2006, 02:34 PM
|
|
|
Ornowiec ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Dołączył: 29-July 06 Nr użytkownika: 12 |
Ja mam taki komunikat przy wszyskich dodanych stronach ze wpis istnial a nawet nigdy nie byl dodawany.
Katalog wyglada normalnie ale jakis "lewy" jest. |
|
|
|
Aug 20 2006, 05:39 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 54 Dołączył: 2-August 06 Nr użytkownika: 14 |
Czasem może być tak, że kataogi wiszš na różnych domenach, ale korzystajš z tej samej bazy danych. Przynajmniej ja to tak sobie tłumaczę, bo miałem już takie przypadki, że chcę dodać stronę do katalogu, do którego na 100% wczeniej już nie dodawałem, a strona już tam jest. Innego wytłumaczenia nie mogę znaleć, bo w to, że kto z dobrego serca dodaje moje strony to raczej nie wierzę.
|
|
|
|
Aug 20 2006, 05:46 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Dołączył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
pjo:
Pewnie jaki nietypowy komunikat końcowy - zerknę póniej na to. Czyli błšd w interpretacji komunikatu końcowego (chyba). Chociaż teoretycznie te same bazy danych sš możliwe, ale wštpię w to. -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 20 2006, 05:58 PM
|
|
|
Maly OT:
Ja czesto dodaje do swojego katalogu - katalogi w ktorych sam sie dodaje i podaje wlascicielowi link do jego wpisu ... hihihi ... gwarancja akceptacji 99% w przypadku katalogow angielskich z polskimi nie mam problemu. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:37 AM |