![]() ![]() |
Dec 2 2006, 02:41 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 255 Dołączył: 26-November 06 Skąd: POLSKA Nr użytkownika: 273 Numer GG: 893290 |
zalezne od hostingu w prawie wszystkich przypadkach ktore znam wklejenie kodu na samym koncu kodu w index dziala bez problemów i sie wszystko wyświetla i łapie boty
-------------------- Wszystkie informacje proszę na PRIV (FORUM). Mają być szczegółowo opisane o co chodzi abym nie musiał główkować! :) |
|
|
|
Dec 3 2006, 07:47 PM
|
|
|
Linkornik ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 1-December 06 Nr użytkownika: 300 Numer GG: 2285007 |
seo, skrypteria
jak mi napisaliście tak zrobiłem i faktycznie zniknęły błędy ale linków jak nie było tak nie ma. System za to nalicza mi punkty. Czy tak ma być? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
Dec 4 2006, 07:42 AM
|
|
|
Linkornik ![]() Grupa: Members Postów: 4 Dołączył: 14-November 06 Nr użytkownika: 226 Numer GG: 1975879 |
U mnie to chwile potrwało, zanim się linki pojawiły. Ich ilość też zwiększa się stopniowo.
Ale ja tu nowy jestem, wieć pewnie seo umie to lepiej wyjasnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- pozdrawiam
Jasiek Skrypty - skrypty PHP, JavaScript, ASP, Perl, kursy i artykuły Fotografie - fotografie dla webmasterów Nieruchomości - ogłoszenia nieruchomości |
|
|
|
Dec 4 2006, 08:53 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 255 Dołączył: 26-November 06 Skąd: POLSKA Nr użytkownika: 273 Numer GG: 893290 |
linki nie pojawiaja sie od razu sa tam gdzie pojawi sie bot
daj link do strony to zobaczymy co i jak -------------------- Wszystkie informacje proszę na PRIV (FORUM). Mają być szczegółowo opisane o co chodzi abym nie musiał główkować! :) |
|
|
|
Dec 4 2006, 12:17 PM
|
|
|
Linkornik ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 1-December 06 Nr użytkownika: 300 Numer GG: 2285007 |
linki nie pojawiaja sie od razu sa tam gdzie pojawi sie bot daj link do strony to zobaczymy co i jak SEO podaję link do mojego sklepu: http://www.emkaplus.waw.pl/podreczniki-szkolne/catalog linki nie pojawiaja sie od razu sa tam gdzie pojawi sie bot daj link do strony to zobaczymy co i jak Do SEO Och przepraszam, podałem nie ten link (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chodzi oczywiście o Quick.Cart 2.0 ---> http://www.taniepodreczniki.waw.pl Próbuję też zainstalować LinkujPro i też nie wychodzi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:42 AM |