IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> brak srodków na koncie i linkowanych stron
gielo
post Oct 20 2006, 11:55 AM
Post #1

Advanced Member

Grupa: Administrators
Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

Pisałem już o tym wczeœniej. Chodzi o to że po ostatnich zmianach w systemie katalogowania znikły mi moje strony dodawane do katalogów oraz wpłacone za nie pienišdze. Obiecaliœcie mi to przywrócić jak zostanš usunięte błędy w tym systemie. Zdaje się że wszystko już działa prawidłowo na http://www.linkiseo.pl a moich stron linkowanych i wpłaconych œrodków jak nie było ak nie ma w dalszym cišgu. Nie powiem że mnie to trochę irytuje gdyż musze nadrabiać z linkami dodajšc je ręcznie do katalogów. ostatnie wpisy linkówjakie mam dodane tš dodawarkš widniejš z [2006-08-22 00:23] www.vlt.pl/index.php?kat=7&pod=2159 To już chyba doœć dawno ? Zaraz będzie 2 miesišce

--------------------
Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem
Go to the top of the page

+Quote Post
sttorm
post Oct 20 2006, 01:15 PM
Post #2

Advanced Member

Grupa: Members
Nr użytkownika: 22
Numer GG: 7746143

wtedy linkiseo przejeły dodawanie stron musiasz wejsc do linkiseo poprzez wejdz do systemu i dodac strony jeszcze raz aby zaczeły dodawac sie znowy ja w panelu linkorn.pl mam ostatnia date 21.08, a od tego dnia strony przenioslem na linkseo -

masz dział system katalogowania nastepnie kliknij wejdz do systemu zostanie zalozone konto na linkiseo nastepnie wejdz infromacje i dodaj strony (lub zobacz czy nie zostaly dodane do linkie seo juz) w linkiseo musisz dodac podnownei wszystkei opisy stron

panel strony www jest tylko pozostaloscia po staryn systemie dodawania

To taka informacja z doswiadczeń (chyba ze to nie działa, ale nie pwoinno bo wielu tak zadziałało)

wtedy linkiseo przejeły dodawanie stron musiasz wejsc do linkiseo poprzez wejdz do systemu i dodac strony jeszcze raz aby zaczeły dodawac sie znowy ja w panelu linkorn.pl mam ostatnia date 21.08, a od tego dnia strony przenioslem na linkseo -

masz dział system katalogowania nastepnie kliknij wejdz do systemu zostanie zalozone konto na linkiseo nastepnie wejdz infromacje i dodaj strony (lub zobacz czy nie zostaly dodane do linkie seo juz) w linkiseo musisz dodac podnownei wszystkei opisy stron

panel strony www jest tylko pozostaloscia po staryn systemie dodawania

To taka informacja z doswiadczeń (chyba ze to nie działa, ale nie pwoinno bo wielu tak zadziałało)

+Quote Post
gielo
post Oct 20 2006, 02:31 PM
Post #3

Advanced Member

Grupa: Administrators
Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

może i masz racje ale aby dodać strony ponownie musze mie㠜rodki na koncie a tych także nie mam jak pisałem powyżej. zresztš admin mi obiecał na priva się tym zajšć więc będę mu także pisał na priva odnoœnie tego i wštek ten uważam za zamknięty na forum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

--------------------
Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Nasze Radio
Z powodu aktualizacji systemu i wprowadzania nowych opcji mających na celu poprawę działania systemu jesteśmy zmuszeni wstrzymać nadawanie audycji radiowych do odwołania
Audycja bedzie nadawana w formacji winamp i aby jej słuchać należy go zainstalować Klikni aby POBRAC

Audycja jest dostępna pod adresem www.radio.linkorn.pl:8000

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:37 PM