![]() ![]() |
Aug 5 2006, 04:32 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 318 Doł±czył: 26-July 06 Sk±d: Sztokholm Nr użytkownika: 4 Numer GG: 7052854 |
Wczoraj aktywowałem wszystkie strony ale ciągle mam 0 wpisów swoich linkowanych stron.
-------------------- Podstawowe wiadomo¶ci i cenne uwagi odno¶nie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl
Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będ± musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem |
|
|
|
Aug 5 2006, 07:05 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 318 Doł±czył: 26-July 06 Sk±d: Sztokholm Nr użytkownika: 4 Numer GG: 7052854 |
Wczoraj aktywowałem wszystkie strony ale ciągle mam 0 wpisów swoich linkowanych stron. jużjest ok -------------------- Podstawowe wiadomo¶ci i cenne uwagi odno¶nie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl
Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będ± musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem |
|
|
|
Aug 6 2006, 09:15 AM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Doł±czył: 25-July 06 Sk±d: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
system niedziala w trybie natychmiastowym i koleikuje zadania. Jak tylko przychodzi twoja kolej wykonuje prace zwiazane z obsloga konta
-------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Je¶li nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Aug 24 2006, 06:55 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 113 Doł±czył: 4-August 06 Nr użytkownika: 16 |
system niedziala w trybie natychmiastowym i koleikuje zadania. Ale jest błąd w postaci niewyświetlania (nieaktualizowania) liczby dopisanych stron do katalogu, czyli w katalogach są wpisy, ale w zestawieniu brak liczby wpisów i pewnie sianka brak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ponadto za słabo promujecie system katalogów (podejrzewam, że niektórzy nie wiedzą o co chodzi!), stąd mała liczba wpisów - może jakiś .htaccess da sie zrobić dla katalogu ORN2? I ostatnia sprawa, ciągle nie poprawiona jest literówka w tytule działu jest "System katlogów" a powinno być "System katalogów", drobiazg ale warto poprawić. |
|
|
|
Aug 24 2006, 10:04 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
Hm, u innych użytkowników w porządku jest? A o jaką stronę konkretnie chodzi? Jutro zostanie sprawa zbadana dokładnie (z menu przeglądu stron u administratora wygląda wszystko w porządku), gdy dopisana zostanie funkcja logownia się jako inny użytkownik przez administratora (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
.htaccess został dopisany do listy rzeczy do zrobienia - jutro powinny zacząć ukazywać się kolejne poprawki z listy. A literówka - napisałem do admina forum, gdyż, jak się okazuje, nie mam praw do zmiany tytułu :] -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 24 2006, 10:30 PM
|
|
|
Wredny Admin ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 316 Doł±czył: 25-July 06 Nr użytkownika: 2 |
QUOTE A literówka - napisałem do admina forum, gdyż, jak się okazuje, nie mam praw do zmiany tytułu :] Juz poprawione ... |
|
|
|
Aug 25 2006, 12:21 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 320 Doł±czył: 26-July 06 Nr użytkownika: 6 |
Ale jest błąd w postaci niewyświetlania (nieaktualizowania) liczby dopisanych stron do katalogu, czyli w katalogach są wpisy, ale w zestawieniu brak liczby wpisów i pewnie sianka brak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Zalogowałem się na Twoje konto, przeglądam wszystko w menu System katalogu > Strony WWW > wszędzie są wpisy wyświetlane - zarówno ilości jak i same wpisy (12 i 16). W transakcjach również są otrzymywane punkty za wyświetlanie, także są potrącane punkty za dodawanie swoich stron. Na pewno nie działa? Jeśli tak, to proszę podać konkretne miejsce (albo screen), bo wymiękam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) -------------------- Ważne. Przy opisie problemów proszę podawać wszystkie przydatne szczegóły, zwłaszcza login z systemu i adres strony, jeśli tyczy się jej problem.
|
|
|
|
Aug 25 2006, 07:43 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 113 Doł±czył: 4-August 06 Nr użytkownika: 16 |
Na pewno nie działa? Jeśli tak, to proszę podać konkretne miejsce (albo screen), bo wymiękam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Chodzi o konto powiązane ze mną. W załączniku masz screena, pusta kolumna "Wpisów", a katalogi wyświetlają wpisy, których tu nie ma. Edit: Załącznik usunąłem bo naprawiliście i po co ma straszyć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:27 AM |