IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Niespodzianka, Ponad rok pracy i sie oplacil
aniol
post Jan 28 2007, 09:57 PM
Post #21

Administrator

Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1
Numer GG: 6243808

Rok czasu wymagalo dopieszczenie parametrow wszystkich. Ktos jak bedzie mial wiecej czasu to moze w 2 - 3 miesiace to rozkimac lub co gorsze na zywca wlonczy do systemu i moze to bolec userow. Pozatym niechce zeby kyo ktokolwiek kozystal z tej tecgniki. Linki sa juz wszystkim znane doskonale wiedz ... Google tez nie ujawnia jak dziala algorytm PR mozna sie tylko domyslac i nic wiecej

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie
AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony
REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords
REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie
Go to the top of the page

+Quote Post
sebcio80
post Jan 30 2007, 11:12 AM
Post #22

Advanced Member

Grupa: Members
Nr użytkownika: 67

moze zrobic by dodatkowe losowanie linkow dla stron, ktore nie zalapaly sie o polnocy (za mała liczna pkt) o 12 w poludnie? czesto ta liczba pkt juz jest wystarczajaca a szkoda dnia bez linkow...

+Quote Post
aniol
post Jan 30 2007, 11:49 AM
Post #23

Administrator

Nestety nie ma takiej mozliwosci koleika zostaje ustalona i tak zostaje na calo dobe - od tego jest bazarek zeby kupic sobie troche pkt jesli jest taka potzreba

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie

+Quote Post
bojownik
post Jan 30 2007, 12:55 PM
Post #24

Advanced Member

Nr użytkownika: 146
Numer GG: 2825207

No to fajnie, że dopiero dziś to przeczytałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chcąc nadrobić ilość linków (ostatnimi czasu spadło mi drastycznie) jeszcze dodałem do pieca.
Ale już zmniejszone, mam nadzieje, że system nie jedzie jeszcze na pełnym gazie.
Tylko czy nie dostaniemy filtra jak nagle zmniejszymy przyrost linków do minimum?

Czy naprawdę tak trudno się domyślić na jakiej zasadzie działa zORN?
Bo ja na 99% wiem co zostało usprawnione (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

aniol nie musiał nas wogóle informować o usprawnieniu silnika i mógł trzymać to dla siebie, więc dzięki mu za to, że zechciał na poinformować.

+Quote Post
aniol
post Jan 30 2007, 01:35 PM
Post #25

Administrator

bojownik - chetnie na PW lub na GG moge uslyszec twoja teorje co zostalo zmienione badz poprawione na czym bazuje zORN

Co do skokow - naszczescie google nie reaguje tak szybko jak bysmy chcieli wiedz bez obaw. Chyba ze usunisz wszystkie linki w jednym momencie to moze wtedy zabolec

--------------------

+Quote Post
ossi
post Jan 30 2007, 01:39 PM
Post #26

Advanced Member

Nr użytkownika: 41
Numer GG: 2448289

popieram bojownika ze fajnie ze anil o tym wspomnial i mi nic wiecej nie jest potrzebne oprocz tego ze nalezy ciutke zmniejszyc przyrost linkow.... wiecej jakich informacji sa potrzebne do prowadzenia "kampani"

dla mnie bialo na czarnym rada jest czytelna

+Quote Post
seo
post Jan 30 2007, 06:21 PM
Post #27

Advanced Member

Grupa: Administrators
Nr użytkownika: 273
Numer GG: 893290

może się wtrące

Anioł ma swój jezyk i wielu możę się on nie podobać. Wielu pomawia go o podbieranie pomysłów, zmiany dat na forum że to niby on wcześniej wymyślił i takie tam inne. Dla mnie to dziecinada ale każdy lubi jak jego praca jest ceniona, a nie ciągle opluwana.

Bert może ANioł sie uniósł ale my widzimy co się dzieje w panelach użytkowników, niektóre wiadomośći potrafią poprostu zabić, ciągle odpieramy ataki hakerów na system, forum. Co jakiś czas ktoś jest banowany bo próbuje grzebać w skryptach systemu (plikach które macie u siebie) i kombinują jak oszukiwać użytkowników czyli nas wszystkich. Twoje stwierdzenie że system da sie oszukać znowu dało nam do myślenia co ludzie wymyślili aby innych rolować i może dlatego tak Aniol napisał gdyż pewnie myślał iż wiesz jak system jest rolowany i nie chcesz tego podać choć sądze, że tak nie jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i dopiero twoja kolejna wiadomość rozwiała tą wątpliwość.

Zmiany w systemie mają za zadanie poprawić jego efektywność i aby wszystkim linkowało się lepiej i przyjemniej choć wiem że wielu zmiany się nie podobają, ale po ilości domen których ciągle przybywa wiemy, że idziemy w dobrym kierunku. Gdybyście nie mieli takich pozycji nie bylibyście dziś z nami i nie czytali moich wypocin.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

--------------------

Wszystkie informacje proszę na PRIV (FORUM). Mają być szczegółowo opisane o co chodzi abym nie musiał główkować!

:)

+Quote Post
aniol
post Jan 30 2007, 06:44 PM
Post #28

Administrator

Z moich rozmow z ludzmi wynika ze zORN sprawuje sie wysmienicie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Z kim bym nie rozmawial to kazdy potwierdza pozycje ida do gory delikatnie i przyjemnie. Dzieki wszystkim tym co rozmaiaja zemna na GG i dziela sie swoimi spostzrezeniami i co ciekawsze chyba nikogo na GG nie urazilem i kazda krytyke przyjolem.
Tak wiedz kazdy ma prawo do glosu jednak wypowiedzi na gg i ostatnio na czacie podczas radia mowia jedno i klarownie zmiany musza byc i beda i do tej pory kazdy kto mial odwage zemna porozmawiac przyznaje mi racje - wielkie dzieki za wasze slowa i wsparcie

--------------------

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Nasze Radio
Z powodu aktualizacji systemu i wprowadzania nowych opcji mających na celu poprawę działania systemu jesteśmy zmuszeni wstrzymać nadawanie audycji radiowych do odwołania
Audycja bedzie nadawana w formacji winamp i aby jej słuchać należy go zainstalować Klikni aby POBRAC

Audycja jest dostępna pod adresem www.radio.linkorn.pl:8000

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:31 AM