![]() ![]() |
Jan 27 2007, 01:30 PM
|
|
|
Ornowiec ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Dołączył: 16-August 06 Nr użytkownika: 26 Numer GG: 2568844 |
Witam
Dostałem emaila z wiadomością System linkorn.pl nie został odnaleziony na jednej z Twoich stron linkujšcych(luckycrown.ovh.org) .\n Sprawdz koniecznie instalację!\n\nZespół linkorn.pl przecież był i jest nadal zainstalowany. Czy musze zainstalować Wersja: 3.00 BETA ??? |
|
|
|
Jan 27 2007, 06:09 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Dołączył: 25-July 06 Skąd: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
Nie - cos pokombinuje z twoja strona zeby bylo OK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) przekierowanie 301 na news.php troche mi miesza w bocie
Dzienki za sugestie -------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Jan 29 2007, 07:39 AM
|
|
|
Ornowiec ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Dołączył: 16-August 06 Nr użytkownika: 26 Numer GG: 2568844 |
Stronki odbanowane ale linki mi poznikały dla strony linkowanej i linkujacej (luckycrown.ovh.org) mialem ich ok 500 a teraz wszystko od początku, powoli sie dodają. Tak miało to być ???
Dzięki tym linkom byłem dosyć wysoko w google na haslo rozrywka, czy teraz to się zmieni?? |
|
|
|
Jan 29 2007, 09:30 AM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Dołączył: 25-July 06 Skąd: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
To byl "ban" tekstowy nie zeczywisty. Pisalem o tym juz na forum ze sa bany i bany. Reasumujac linki masz nadal tyle ze ich nie widzisz w panelu - zaczna znikac jak im sie data waznosci skonczy. Tak wiedz linkuj nadal normalnie i nic nie powinno ulec zmianie.
Warunek jest taki ze ten "ban" byl za brak systemu zainstalowanego -------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 08:30 AM |