![]() ![]() |
Dec 14 2006, 07:53 PM
|
|
|
Linkornik ![]() Grupa: Members Postów: 1 Dołączył: 14-December 06 Nr użytkownika: 366 Numer GG: 65465 |
jestem tu nowy, mam nadzieje że nie bede Wam często głowy zawracał. Wrzucam niebawem swoje klocki do piaskownicy i bede testował ten systemik.Mam nadzieje że pobawimy się dłuzej (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2006, 08:15 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Dołączył: 25-July 06 Skąd: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
Jesli tylko klocki spelniaja nasze minimalne wymagania to zapraszmamy i witam
-------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:20 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 90 Dołączył: 2-September 06 Nr użytkownika: 51 |
Taki fajny alias (i niski numer gg) to też witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Dec 15 2006, 10:54 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 255 Dołączył: 26-November 06 Skąd: POLSKA Nr użytkownika: 273 Numer GG: 893290 |
witam
-------------------- Wszystkie informacje proszę na PRIV (FORUM). Mają być szczegółowo opisane o co chodzi abym nie musiał główkować! :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 02:32 PM |