IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> witam ponownie, po krutkiej przerwie
gielo
post Oct 7 2006, 12:59 PM
Post #1

Advanced Member

Grupa: Administrators
Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

widze ze przybylo nam sporo nowych osob w systemie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tak trzymac. witam wszystkich serdecznie po mojej dluzszej nieobecnosci spowodowanej przeprowadzka z Manchesteru do Sztokholmu. Od dzisiaj bede juz codziennie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) w miare swojego wolnego czasu.

--------------------
Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem
Go to the top of the page

+Quote Post
Laki
post Oct 7 2006, 01:30 PM
Post #2

Wredny Admin

Nr użytkownika: 2

Witaj,
strasznie brakowalo nam tu Ciebie ...
"krótko" ... ort widze ze masz to samo co Aniol

+Quote Post
sttorm
post Oct 7 2006, 01:53 PM
Post #3

Advanced Member

Grupa: Members
Nr użytkownika: 22
Numer GG: 7746143

witanko ponownie

skype ciagle ten sam??

+Quote Post
gielo
post Oct 7 2006, 02:12 PM
Post #4

Advanced Member

Nr użytkownika: 4
Numer GG: 7052854

QUOTE(sttorm @ Oct 7 2006, 01:53 PM) *

witanko ponownie

skype ciagle ten sam??

skypa jeszcze nie mam ale jakby co to na gg jestem dostepny

--------------------
Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl

Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb

Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem

+Quote Post
aniol
post Oct 7 2006, 04:33 PM
Post #5

Administrator

Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1
Numer GG: 6243808

czesc

ortografia to moja specialnosc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) prosze pisac w Wordzie i sprawdzac bledy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - zartuje przynajmniej nie jestem sam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

--------------------
Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie
AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony
REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords
REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie

+Quote Post
hardtmuth
post Oct 8 2006, 08:50 PM
Post #6

Advanced Member

Nr użytkownika: 28
Numer GG: 1731530

Witam rowniez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Czytajac takie posty z ortami potem samemu sie popelnia podobne bledy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mialem "chwilowo dysortografie" przez siedzenie na gg i nie zwracanie uwagi jak sie co pisze, ale wzialem sie a garsc (bo pare lat temu trzeba bylo mature napisac), zaczalem uzywac slownika, worda itp i udalo mi sie poskromic wtorna dysortke, teraz nie popelniam bledow (przewaznie) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
ossi
post Oct 8 2006, 09:39 PM
Post #7

Advanced Member

Nr użytkownika: 41
Numer GG: 2448289

no tak widzisz tylko ze ja mam DE windowsa i z lenistwa niechce mi sie wgrac dictionary z polskimi znakami a na gg to musze alt+numer uzywac za co dziekuje

ale do rzeczy milo powitac spowrotem

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Nasze Radio
Z powodu aktualizacji systemu i wprowadzania nowych opcji mających na celu poprawę działania systemu jesteśmy zmuszeni wstrzymać nadawanie audycji radiowych do odwołania
Audycja bedzie nadawana w formacji winamp i aby jej słuchać należy go zainstalować Klikni aby POBRAC

Audycja jest dostępna pod adresem www.radio.linkorn.pl:8000

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8th September 2010 - 02:33 PM