![]() ![]() |
Oct 7 2006, 12:59 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 318 Dołączył: 26-July 06 Skąd: Sztokholm Nr użytkownika: 4 Numer GG: 7052854 |
widze ze przybylo nam sporo nowych osob w systemie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tak trzymac. witam wszystkich serdecznie po mojej dluzszej nieobecnosci spowodowanej przeprowadzka z Manchesteru do Sztokholmu. Od dzisiaj bede juz codziennie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) w miare swojego wolnego czasu.
-------------------- Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl
Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem |
|
|
|
Oct 7 2006, 01:30 PM
|
|
|
Wredny Admin ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 316 Dołączył: 25-July 06 Nr użytkownika: 2 |
Witaj,
strasznie brakowalo nam tu Ciebie ... "krótko" ... ort widze ze masz to samo co Aniol |
|
|
|
Oct 7 2006, 01:53 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 433 Dołączył: 10-August 06 Nr użytkownika: 22 Numer GG: 7746143 |
witanko ponownie
skype ciagle ten sam?? |
|
|
|
Oct 7 2006, 02:12 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrators Postów: 318 Dołączył: 26-July 06 Skąd: Sztokholm Nr użytkownika: 4 Numer GG: 7052854 |
witanko ponownie skype ciagle ten sam?? skypa jeszcze nie mam ale jakby co to na gg jestem dostepny -------------------- Podstawowe wiadomości i cenne uwagi odnośnie skutecznego pozycjonowania stron na stronie www.topseo.pl
Forum o pozycjonowaniu, na skrypcie IPB www.forum.linux-serwer.info Zapraszam wszystkich nowych i przepraszam starych uzytkowników że będą musieli się rejestrować ponownie :). Zdecydowałem się nie przenosić topików z starego forum na phpbb Zanim zadasz pytanie, przeczytaj regulamin systemu czy nie zawiera on odpowiedzi na twój problem |
|
|
|
Oct 7 2006, 04:33 PM
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,529 Dołączył: 25-July 06 Skąd: Anglia Nr użytkownika: 1 Numer GG: 6243808 |
czesc
ortografia to moja specialnosc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) prosze pisac w Wordzie i sprawdzac bledy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - zartuje przynajmniej nie jestem sam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Tanie pozycjonowanie i skuteczne pozycjonowanie to sztuka dla nie licznych. Jeśli nie umiesz sam wypozycjonować strony skożystaj z profesionalnej firmy która zajmuje się robieniem audytu strony, reklamami w Google AdWords, reklama w internecie
TANIE POZYCJONOWANIE - klikni tutaj - Tanie Pozycjonowanie AUDYT STRONY - klikni tutaj - Audyt strony REKLAMA w Google AdWords - klikni tutaj - Google AdWords REKLAMA W INTERNECIE - klikni tutaj - Reklama w Internecie |
|
|
|
Oct 8 2006, 08:50 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 72 Dołączył: 17-August 06 Skąd: Gdańsk Nr użytkownika: 28 Numer GG: 1731530 |
Witam rowniez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Czytajac takie posty z ortami potem samemu sie popelnia podobne bledy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mialem "chwilowo dysortografie" przez siedzenie na gg i nie zwracanie uwagi jak sie co pisze, ale wzialem sie a garsc (bo pare lat temu trzeba bylo mature napisac), zaczalem uzywac slownika, worda itp i udalo mi sie poskromic wtorna dysortke, teraz nie popelniam bledow (przewaznie) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
Oct 8 2006, 09:39 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 314 Dołączył: 26-August 06 Skąd: Mannheim Nr użytkownika: 41 Numer GG: 2448289 |
no tak widzisz tylko ze ja mam DE windowsa i z lenistwa niechce mi sie wgrac dictionary z polskimi znakami a na gg to musze alt+numer uzywac za co dziekuje
ale do rzeczy milo powitac spowrotem |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 02:33 PM |